Vertrieb kontaktieren:+43 50 423

Susitarimas

Savo svetainėje naudojame slapukus, kad galėtume jums suteikti geriausią įmanomą patirtį. Spausdami "Priimti viską" sutinkate su visų slapukų naudojimu ir mūsų privatumo politika.

Būtinieji slapukai
Veiklos slapukai

Privatumas

Atnaujinta 2023-07-20

1. Įvadas

Jūsų asmens duomenų apsauga mums ypač svarbi. Todėl jūsų asmens duomenis tvarkome laikydamiesi galiojančių teisinių nuostatų dėl asmens duomenų apsaugos, teisėto tvarkymo ir konfidencialumo, visų pirma vadovaudamiesi Duomenų apsaugos įstatymu (toliau - DSG) ir Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (toliau - BDAR). Iš toliau pateiktos informacijos galite sužinoti, kaip mes tvarkome jūsų asmens duomenis, kai naudojatės mūsų interneto svetaine ( www.sproof.io ) (toliau - interneto svetainė). Ši privatumo politika taikoma interneto svetainei www.sproof.io . Tinklalapis sign.sproof.io yra techniškai atskiras ir tarp puslapių nėra automatinio keitimosi duomenimis.

2. Atsakingo asmens vardas, pavardė ir kontaktiniai duomenys.

už duomenų tvarkymą atsako "sproof GmbH" (toliau - "sproof").

sproof GmbH Urstein Süd 19/2 A-5412 Puch bei Hallein privacy@sproof.io

3. Duomenų apdorojimas

Teikdami savo paslaugas, ypač savo interneto svetainę ir joje pateikiamus pasiūlymus, tvarkome savo interneto svetainės naudotojų, taip pat naudotojų, kurie naudojasi mūsų internetiniais pasiūlymais, asmens duomenis. Konkrečios duomenų tvarkymo operacijos nurodytos toliau:

3.1 Duomenų tvarkymo svetainės naudojimas

Kai lankotės mūsų svetainėje, automatiškai tvarkomi šie asmens duomenys:

  • Prisijungimo duomenys;
  • IP adresas;
  • jūsų interneto naršyklės tipas ir versija;
  • Duomenys apie jūsų galinį įrenginį (įrenginio ID);
  • Jūsų apsilankymo mūsų svetainėje ar jos tinklalapiuose data ir laikas;
  • Svetainė, iš kurios pasiekėte mūsų svetainę (nukreipiančiojo URL). Duomenys tvarkomi siekiant pateikti jums mūsų svetainėje esančius pasiūlymus, užtikrinti naudojamos IT infrastruktūros saugumą, vykdyti rinkodarą ir analizę reklamos tikslais bei sudaryti sąlygas informatyviai naudotis mūsų svetaine. Žurnalo duomenys paprastai saugomi 30 dienų. Įvykus su saugumu susijusiam įvykiui, duomenys saugomi tol, kol įvykis pašalinamas. Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą. Mūsų teisėtas interesas - kurti ir nuolat tobulinti savo svetainę patogiu naudotojui būdu, pateikti jums turinį, kurį peržiūrėjote, užtikrinti mūsų IT infrastruktūros saugumą (visų pirma siekiant apsisaugoti nuo atakų, aptikti, pašalinti ir dokumentuoti sutrikimus) ir valdyti suteiktus sutikimus dėl slapukų. Jūsų duomenų pateikimas nėra privalomas, tačiau be jų pateikimo mes negalime pateikti jums turinio, kurį peržiūrėjote. Daugiau informacijos apie slapukus rasite 3.6 punkte.

3.2 Duomenų tvarkymo kontaktinis prašymas

Su mumis galima susisiekti tiesiogiai el. paštu. Šia kontakto forma mes tvarkome tik tuos duomenis, kuriuos mums pateikiate el. laiške. Jei su mumis susisieksite naudodami mūsų kontaktinę formą, galite nurodyti savo vardą, pavardę ir el. pašto adresą bei kitus asmens duomenis (priklausomai nuo jūsų įrašų). Duomenys bus perduoti mūsų IT paslaugų teikėjui ("Atlassian. Pty Ltd", Level 6, 341 George Street, 341 George Street, Sydney NSW 2000, Australia), kuris yra įsikūręs trečiojoje šalyje. Duomenų tvarkymo su "Atlassian" pagrindas yra vadinamosios standartinės sutarčių sąlygos (SCC) pagal BDAR 46 straipsnio 2 ir 3 dalis, kurios grindžiamos ES Komisijos įgyvendinimo sprendimu. Daugiau informacijos apie "Atlassian" naudojamas SCC rasite adresu: "Atlassian Trust" saugumo straipsniai . Duomenų tvarkymo tikslas - sudaryti jums galimybę susisiekti su mumis tiesiogiai per mūsų svetainę arba el. paštu. Jūsų pateiktus duomenis tvarkome tik tolesniam bendravimui su jumis. Asmens duomenys nebus tvarkomi jokiais kitais būdais. Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą ir duomenų tvarkymas sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių vykdymo tikslais pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą. Mūsų teisėtas interesas yra užtikrinti, kad mūsų svetainė būtų patogi naudoti, kad galėtumėte lengvai ir skaidriai su mumis susisiekti ir kad galėtume atsakyti į jūsų užklausas.

3.3 Duomenų tvarkymo pareiškėjo valdymas

Kai kreipiatės dėl darbo pas mus, tvarkome toliau nurodytus asmens duomenis:

  • Vardo ir pavardės duomenys;
  • adreso duomenys;
  • kontaktiniai duomenys;
  • kiti pareiškėjo duomenys. Mes neperduodame jūsų duomenų trečiosioms šalims. Duomenys tvarkomi siekiant tvarkyti paraiškų teikimo procesą ir užsiregistruoti atitinkamose institucijose, jei vyksta įdarbinimas. Asmens duomenis paprastai tvarkome 6 mėnesius po paraiškos teikimo proceso pabaigos. Duomenys po šio laikotarpio bus tvarkomi tik tuo atveju, jei duosite sutikimą saugoti įrašus. Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra ikisutartinių priemonių vykdymas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą ir teisinių prievolių vykdymas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies c punktą. Įrašų saugojimo atveju duomenų tvarkymas grindžiamas jūsų aiškiu sutikimu pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą. Savo sutikimą dėl įrašų saugojimo galite bet kada atšaukti el. paštu privacy@sproof.io. Jūsų mums pateiktus asmens duomenis tvarkysime tol, kol neatšauksite savo sutikimo. Po atšaukimo šiuos duomenis neatšaukiamai ištrinsime. Tačiau norėtume atkreipti dėmesį, kad visas iki atšaukimo atliktas duomenų tvarkymas išlieka teisėtas. Jūsų duomenų pateikimas yra būtinas, kad būtų galima apdoroti paraišką.

3.4 Duomenų tvarkymo naujienlaiškis

  • Vardo duomenys;
  • el. pašto adresas. Duomenys bus perduoti mūsų IT paslaugų teikėjui (užsakymų tvarkytojui), įsikūrusiam ES. Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra jūsų aiškus sutikimas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą. Registruodamiesi naujienlaiškiui naudojame dvigubo sutikimo procedūrą. Mūsų svetainėje įvedate savo vardą, pavardę ir el. pašto adresą ir gaunate registracijos patvirtinimo el. laišką. Taip siekiama užkirsti kelią neįgaliotai trečiajai šaliai piktnaudžiauti jūsų el. pašto adresu. Naujienlaiškio prenumeratą galite bet kada atšaukti el. paštu privacy@sproof.io. Atšaukti naujienlaiškio prenumeratą taip pat galima kiekviename naujienlaiškyje spustelėjus jame esančią nuorodą. Jūsų pateiktus asmens duomenis tvarkysime tol, kol neatšauksite savo sutikimo. Po atšaukimo šiuos duomenis neatšaukiamai ištrinsime. Tačiau norėtume atkreipti dėmesį, kad visas iki atšaukimo atliktas duomenų tvarkymas išlieka teisėtas. Jūsų duomenų pateikimas nėra privalomas, tačiau be jų pateikimo negalime jums siųsti naujienlaiškio.

3.5 Duomenų tvarkymo socialinės žiniasklaidos įskiepiai

Savo svetainėje nesame integravę nei socialinės žiniasklaidos įskiepių, nei socialinės žiniasklaidos mygtukų.

3.6 Duomenų tvarkymo slapukai

Savo svetainėje naudojame slapukus, kad galėtume teikti paslaugas. Slapukai - tai nedideli tekstiniai failai su informacija, kurie išsaugomi jūsų galiniame įrenginyje, kai lankotės mūsų svetainėje. Siekiant geresnio naudojimo, yra naudinga, jei slapukai saugomi laikinai, todėl pirmą kartą apsilankius svetainėje jūsų prašoma sutikimo. Tačiau jūs neprivalote duoti šio sutikimo ir galite naudotis svetaine ir be sutikimo, nors tam tikromis aplinkybėmis ir ribotai. Slapukus be sutikimo (vadinamuosius besąlyginius slapukus), kurių tikslas - sudaryti sąlygas įvykdyti pranešimo perdavimą elektroninių ryšių tinklu, taip pat slapukus, kurie yra absoliučiai būtini mūsų paslaugoms teikti, mes taip pat tvarkome be jūsų sutikimo. Būtina iš esmės atskirti šių tipų slapukus:

Sutikimo nereikalaujantys slapukai irsutikimo reikalaujantys slapukai Sutikimo nereikalaujantys slapukai - tai slapukai, kurių mums reikia, kad galėtume teikti programas ir funkcijas (vadinamieji operatyviai būtini slapukai). Šie slapukai paprastai saugomi tik tol, kol uždarote naršyklę. Visi kiti slapukai yra slapukai, kuriems reikia jūsų sutikimo.

Pirmosios ir trečiosios šalies slapukai Pirmosios šalies slapukai - tai slapukai, kuriuos nustatome ir išgauname mes arba mūsų pasamdyti tvarkytojai. Trečiųjų šalių slapukai - tai slapukai, kuriuos nustato ir gauna kiti duomenų valdytojai. Todėl čia reikia atskirti, iš kur slapukas atsiranda.

Sesijos ir nuolatiniai slapukaiSesijos slapukai - tai slapukai, kurie automatiškai ištrinami, kai uždarote naršyklę, o nuolatiniai slapukai - tai slapukai, kurie lieka saugomi jūsų kompiuteryje ir (arba) galutiniame įrenginyje tam tikrą laiką po to, kai uždarote naršyklę. Slapukus, kuriems reikia jūsų sutikimo, naudojame tik tuo atveju, jei prieš tai sutikote juos tvarkyti mūsų pranešime apie slapukus (slapukų reklaminiame skydelyje). Slapukų reklaminis skydelis rodomas, kai iškviečiate mūsų svetainę, kurioje galite pasirinkti norimus slapukus ir sutikti su jų tvarkymu. Mūsų svetainėje naudojami šie slapukai:

Šis slapukas saugo jūsų sutikimą dėl *ph_phc**Jis nustoja galioti po savaitės Pasirinktinai

ph_phc* sproof GmbH Šiame slapuke įrašomi veiklos duomenys ir lankytojų elgsena svetainėje. Jis nustoja galioti po vienerių metų. Neprivalomas

etcoidsproof GmbH Naudotojo atpažinimas naudojant "eTracker" Neprivalomas

etoiv2sproof GmbH Naudojamas galimam sutikimui, jei duomenys "eTracker" turėtų būti tvarkomi tik gavus sutikimą. Neprivaloma

isSdEnabled sproof GmbH Per "eTracker" nustatoma, ar lankytojui matuojamas slinkimo gylis. Neprivalomas

etallowcookiessproof GmbH Nurodo, kad gali būti nustatyti etracker slapukai. Bus ištrinti juos atšaukus. Neprivalomas

__clnds sproof GmbH Nustatoma rezervuojant susitikimą per meet.sproof.io. Būtina

__Secure-next-auth.callback.url sproof GmbH Nustatoma rezervuojant susitikimą per meet.sproof.io. Būtina

__Secure-next-auth.csrf-token sproof GmbH Nustatoma rezervuojant susitikimą per meet.sproof.io. Būtina

gclausproof GmbH Saugoti ir stebėti "Google" konversijas. Neprivaloma

Mums duotą sutikimą naudoti slapukus galite bet kada atšaukti nenurodydami priežasčių čia. Tačiau norėtume atkreipti dėmesį, kad visi iki atšaukimo atlikti apdorojimo / perdavimo veiksmai išlieka teisėti.

3.7 Duomenų apdorojimas "eTracker

Šios svetainės teikėjas naudojasi "etracker GmbH" iš Hamburgo (Vokietija) paslaugomis (www.etracker.com) , kad galėtų analizuoti naudojimo duomenis. Pagal nutylėjimą slapukų žiniatinklio analizei nenaudojame. Jei naudojame analizės ir optimizavimo slapukus, iš anksto atskirai gauname aiškų jūsų sutikimą. Tokiu atveju, jei taip yra ir jūs sutinkate, slapukai naudojami siekiant atlikti statistinę šios svetainės aprėpties analizę, išmatuoti mūsų internetinės rinkodaros priemonių sėkmę ir atlikti bandymų procedūras, pavyzdžiui, išbandyti ir optimizuoti įvairias mūsų internetinio pasiūlymo ar jo sudedamųjų dalių versijas. Slapukai yra nedideli tekstiniai failai, kuriuos interneto naršyklė išsaugo naudotojo galiniame įrenginyje. etracker slapukuose nėra jokios informacijos, leidžiančios identifikuoti naudotoją.

etracker generuojamus duomenis šios svetainės teikėjo vardu "etracker" tvarko ir saugo tik Vokietijoje, todėl jiems taikomi griežti Vokietijos ir Europos duomenų apsaugos įstatymai ir standartai. etracker šiuo atžvilgiu buvo nepriklausomai audituota ir sertifikuota, jai suteiktas " ePrivacyseal" duomenų apsaugos patvirtinimo ženklas.

Duomenys tvarkomi remiantis teisinėmis nuostatomis, įtvirtintomis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr. 6 str. Vokietijos duomenų apsaugos reglamento (BDAR) 1 dalies f punktu (teisėtas interesas). Mūsų rūpestis pagal BDAR (teisėtas interesas) yra mūsų internetinės pasiūlos ir buvimo internete optimizavimas. Kadangi mums svarbus mūsų lankytojų privatumas, duomenys, pagal kuriuos galima nurodyti konkretų asmenį, pavyzdžiui, IP adresas, prisijungimo ar įrenginio identifikatoriai, kuo greičiau anonimizuojami arba pseudonimizuojami. Jokio kito naudojimo, sujungimo su kitais duomenimis ar perdavimo trečiosioms šalims nebus.

Bet kuriuo metu galite nesutikti su minėtu duomenų tvarkymu spustelėję toliau esantį mygtuką. Prieštaravimas nesukelia jokių neigiamų pasekmių. Daugiau informacijos apie duomenų apsaugą "etracker" rasite čia .

3.8 Duomenų apdorojimas SalesViewer® technologija:

Šioje svetainėje "SalesViewer®" technologija "SalesViewer® GmbH" naudojama rinkti ir saugoti duomenis rinkodaros, rinkos tyrimų ir optimizavimo tikslais, remiantis teisėtais svetainės operatoriaus interesais (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

Šiam tikslui su įmone susijusiems duomenims ir atitinkamam naudojimui rinkti naudojamas javascript kodas. Šia technologija surinkti duomenys užšifruojami naudojant negrįžtamą vienpusę funkciją (vadinamąją hashingą). Duomenys iš karto pseudonimizuojami ir nenaudojami siekiant asmeniškai identifikuoti šios svetainės lankytoją.

Duomenys, saugomi kaip "Salesviewer" dalis, bus ištrinti, kai tik jų nebereikės numatytam tikslui ir ištrynimas neprieštaraus jokiems teisės aktuose numatytiems saugojimo įpareigojimams.

Galite bet kada nesutikti su duomenų rinkimu ir saugojimu, kuris galioja ateityje, spustelėję šią nuorodą salesviewer.com/opt-out , kad ateityje "SalesViewer®" nerinktų duomenų šioje svetainėje. Jūsų įrenginyje bus patalpintas šios svetainės atsisakymo slapukas. Jei šioje naršyklėje ištrinsite slapukus, turėsite dar kartą spustelėti šią nuorodą.

4. Automatinis sprendimų priėmimas / profiliavimas

Automatizuotas sprendimų priėmimas, įskaitant profiliavimą, nevykdomas.

5. Jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės

Taip pat norėtume atkreipti jūsų dėmesį į šias teises, kurias turite kaip duomenų subjektas:

  • Teisė duomenų valdytojui susipažinti su jūsų asmens duomenimis pagal BDAR 15 straipsnį.
  • Teisė ištaisyti duomenis pagal BDAR 16 straipsnį.
  • Teisė ištrinti duomenis pagal BDAR 17 straipsnį.
  • Teisė apriboti duomenų tvarkymą pagal BDAR 18 straipsnį.
  • Teisė į duomenų perkeliamumą pagal BDAR 20 straipsnį
  • Teisė nesutikti su duomenų tvarkymu pagal BDAR 21 straipsnį
  • Teisė atšaukti sutikimą pagal BDAR 7 straipsnio 3 dalį.

Be to, turite teisę pateikti skundą kompetentingai priežiūros institucijai (Austrijoje - Vienoje įsikūrusiai duomenų apsaugos institucijai). Šiuo atžvilgiu pateikiame nuorodą į Austrijos duomenų apsaugos institucijos interneto svetainę, kurią galite pasiekti pagal nuorodą dsb.gv.at . Tačiau su skundais taip pat galite kreiptis į mus tiesiogiai el. pašto adresu privacy@sproof.io.

6. Statusas

Dėl techninių pokyčių ir naujų teisinių reikalavimų gali prireikti atnaujinti šią privatumo politiką. Apie tai jus informuosime iš anksto.

nepriklausomoje vertinimo platformoje "OMR Reviews" "sproof sign" yra geriausiai įvertintas e. parašo paslaugų teikėjas 2023 m. III ir IV ketvirčių bei 2024 m. I ketvirčio e. parašo kategorijoje.