Vertrieb kontaktieren:+43 50 423

Споразумение

Използваме "бисквитки" на нашия уебсайт, за да ви предоставим възможно най-доброто изживяване. С натискането на бутона "Приемам всичко" вие се съгласявате с използването на всички бисквитки и с нашата политика за поверителност.

Необходими бисквитки
Бисквитки за ефективност

Поверителност

Актуализирано на 2023-07-20

1. Въведение

Защитата на вашите лични данни е от особена важност за нас. Вследствие на това ние обработваме Вашите лични данни в съответствие с приложимите правни разпоредби относно защитата, законосъобразното обработване и поверителността на личните данни, по-специално в съответствие със Закона за защита на личните данни (наричан по-долу "ЗЗЛД") и Общия регламент за защита на данните (наричан по-долу "ОРЗД"). От следната информация можете да видите как обработваме Вашите лични данни, когато използвате нашия уебсайт ( www.sproof.io ) (наричан по-долу "уебсайт"). Настоящата политика за поверителност се отнася за уебсайта www.sproof.io . Уебприложението sign.sproof.io е технически отделно и между страниците няма автоматичен обмен на данни.

2. Име и данни за контакт на отговорното лице.

sproof GmbH (наричана по-долу "sproof") отговаря за обработката на данните.

sproof GmbH Urstein Süd 19/2 A-5412 Puch bei Hallein privacy@sproof.io

3. Обработка на данни

При предоставянето на нашите услуги, по-специално на нашия уебсайт и на офертите, предоставени на нашия уебсайт, ние обработваме лични данни на потребителите на нашия уебсайт, както и на потребителите, които използват нашата онлайн оферта. Конкретните операции по обработване на данни са показани по-долу:

3.1 Използване на уебсайта за обработка на данни

Следните лични данни се обработват автоматично, когато посещавате нашия уебсайт:

  • Данни от дневника;
  • IP адрес;
  • Тип и версия на вашия уеб браузър;
  • Данни за Вашето крайно устройство (идентификатор на устройството);
  • Дата и час на посещението Ви на нашия уебсайт или подстраници;
  • Уебсайт, от който сте достъпили нашия уебсайт (URL на препращача). Обработката се използва, за да Ви предоставим офертите на нашия уебсайт, да осигурим сигурността на използваната ИТ инфраструктура, да извършваме маркетинг и анализи за рекламни цели и да дадем възможност за информационно използване на нашия уебсайт. Данните от регистрите обикновено се съхраняват в продължение на 30 дни. В случай на събитие, свързано със сигурността, данните се съхраняват, докато събитието бъде разрешено. Правното основание за обработката на вашите лични данни е нашият легитимен интерес съгласно член 6, параграф 1, буква е) от ОРЗД. Нашият легитимен интерес е да проектираме и непрекъснато да подобряваме нашия уебсайт по удобен за потребителя начин, да Ви предоставяме съдържанието, до което сте имали достъп, да гарантираме сигурността на нашата ИТ инфраструктура (по-специално с цел защита от атаки, откриване, отстраняване и документиране на неизправности) и да управляваме предоставените съгласия за бисквитки. Предоставянето на вашите данни не е задължително; без предоставянето им обаче не е възможно да ви предоставим съдържанието, до което сте имали достъп. Повече подробности за бисквитките можете да намерите в точка 3.6.

3.2 Искане за контакт за обработка на данни

Възможно е да се свържете с нас директно по електронна поща. При тази форма на контакт ние обработваме само данните, които ни предоставяте в имейла. Ако се свържете с нас чрез нашия формуляр за контакт, можете да въведете името си и адреса на електронната поща, както и други лични данни (в зависимост от вписванията). Данните ще бъдат предадени на нашия доставчик на ИТ услуги (Atlassian. Pty Ltd, Level 6, 341 George Street, Sydney NSW 2000, Australia), който е базиран в трета държава. Основата на обработката на данни с Atlassian са така наречените стандартни договорни клаузи (SCC) съгласно чл. 46, ал. 2 и 3 от ОРЗД, които се основават на решение за изпълнение на Комисията на ЕС. Повече информация за използваните от Atlassian SCC можете да намерите на следния адрес: Статии за сигурността на доверието на Atlassian . Целта на обработката е да ви се даде възможност да се свържете с нас директно чрез нашия уебсайт или по електронна поща. Ние обработваме предоставените от вас данни само за по-нататъшна комуникация с вас. Личните данни няма да бъдат обработвани по никакъв друг начин. Правното основание за обработката на Вашите лични данни е нашият легитимен интерес съгласно член 6, параграф 1, буква е) от ОРЗД и обработката за изпълнение на договор или за изпълнение на преддоговорни мерки съгласно член 6, параграф 1, буква б) от ОРЗД. Нашият легитимен интерес е да направим нашия уебсайт удобен за ползване, да ви дадем възможност да се свържете с нас лесно и прозрачно и да гарантираме, че ще отговорим на вашите искания.

3.3 Управление на кандидатите за обработка на данни

Следните лични данни се обработват от нас, когато кандидатствате за работа при нас:

  • Данни за името;
  • данни за адрес;
  • данни за контакт;
  • други данни на кандидата. Ние не предаваме вашите данни на трети страни. Обработката на данни се използва за обработка на процеса на кандидатстване и за регистрация пред съответните органи, ако се извършва набиране на персонал. Личните данни обикновено се обработват от нас за период от 6 месеца след приключване на процеса на кандидатстване. Обработката след този период ще се извършва само ако дадете съгласието си за съхраняване на данните. Правното основание за обработката на Вашите лични данни е изпълнението на преддоговорни мерки съгласно член 6, параграф 1, буква б) от ОРЗД и изпълнението на правни задължения съгласно член 6, параграф 1, буква в) от ОРЗД. В случай на водене на документация обработката се основава на Вашето изрично съгласие съгласно член 6, параграф 1, буква а) от ОРЗД. Можете да оттеглите съгласието си за водене на записи по всяко време, като изпратите имейл на адрес privacy@sproof.io. Предоставените ни от Вас лични данни ще бъдат обработвани от нас, докато не оттеглите съгласието си. След оттеглянето на съгласието тези данни ще бъдат безвъзвратно изтрити от нас. Въпреки това бихме искали да отбележим, че цялата обработка, извършена до оттеглянето, остава законна. Предоставянето на Вашите данни е необходимо за обработката на заявлението.

3.4 Бюлетин за обработка на данни

  • Данни за името;
  • Адрес на електронна поща. Данните ще бъдат предадени на нашия доставчик на ИТ услуги (обработващ поръчките), който е базиран в ЕС. Правното основание за обработката на Вашите лични данни е Вашето изрично съгласие съгласно член 6, параграф 1, буква а) от ОРЗД. Използваме процедура за двойно съгласие за регистрация за получаване на бюлетин. Въвеждате името и имейл адреса си на нашия уебсайт и получавате имейл за потвърждение, за да потвърдите регистрацията. Това се прави, за да се предотврати злоупотреба с вашия имейл адрес от страна на неупълномощена трета страна. Можете да прекратите абонамента си за бюлетина по всяко време, като изпратите имейл на privacy@sproof.io. Отписването от бюлетина е възможно и във всеки бюлетин, като кликнете върху съдържащата се в него връзка. Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат обработвани от нас, докато не оттеглите съгласието си. След оттеглянето му тези данни ще бъдат безвъзвратно изтрити от нас. Въпреки това бихме искали да подчертаем, че цялата обработка, извършена до оттеглянето, остава законна. Предоставянето на Вашите данни не е задължително; без предоставянето им обаче не е възможно да Ви изпращаме бюлетин.

3.5 Плъгини за обработка на данни в социалните медии

На нашия уебсайт не сме интегрирали плъгини за социални медии, нито бутони за социални медии.

3.6 Бисквитки за обработка на данни

Използваме "бисквитки" на нашия уебсайт, за да предоставяме нашите услуги. Бисквитките са малки текстови файлове, съдържащи информация, които се съхраняват на вашето крайно устройство, когато посещавате нашия уебсайт. За по-добра употреба е изгодно бисквитките да се съхраняват временно, поради което при първото посещение на уебсайта Ви се иска Вашето съгласие. Въпреки това не сте задължени да давате това съгласие и можете да използвате уебсайта и без съгласие - макар и ограничено при определени обстоятелства. Бисквитките без съгласие (т.нар. безусловни бисквитки), чиято цел е да позволят изпълнението на предаването на съобщение чрез електронна комуникационна мрежа, както и бисквитките, които са абсолютно необходими за предоставянето на нашите услуги, също се обработват от нас без вашето съгласие. Трябва да се прави основно разграничение между следните видове бисквитки:

Бисквитки без съгласие ибисквитки, изискващи съгласиеБисквитките без съгласие са тези бисквитки, които са ни необходими, за да предоставяме приложенията и функциите изобщо (т.нар. оперативно необходими бисквитки). Тези бисквитки обикновено се съхраняват само докато затворите браузъра си. Всички останали бисквитки са бисквитки, които изискват вашето съгласие.

Бисквитки напърва и трета страна Бисквитките на първа страна са бисквитки, които се задават и извличат от нас или от нашите договорни обработващи. Бисквитките на трети страни са бисквитки, които се задават и извличат от други администратори. Следователно тук трябва да се направи разграничение относно това, откъде произхожда дадена бисквитка.

Сесийни и постоянни бисквиткиСесийни са бисквитките, които се изтриват автоматично, когато затворите браузъра, а постоянни са тези бисквитки, които остават съхранени на вашия компютър/крайно устройство за определен период от време, след като затворите браузъра. Използваме бисквитки, които изискват Вашето съгласие, само ако предварително сте дали съгласието си за тяхната обработка в нашето известие за бисквитки (банер за бисквитки). Банерът за бисквитките се показва при извикване на нашия уебсайт, където можете да изберете желаните от Вас бисквитки и да дадете съгласието си за тяхната обработка. На нашия уебсайт се използват следните "бисквитки":

*phoptinoutphc**sproof GmbH Тази бисквитка съхранява вашето съгласие за ph_phc* Тя изтича след една седмица По избор

ph_phc* sproof GmbH Тази бисквитка записва данни за производителността и поведението на посетителите на уебсайта. Тя изтича след една година. По избор

etcoidsproof GmbH Разпознаване на потребители с eTracker По избор

etoiv2sproof GmbH Използва се за евентуален opt-in, ако обработката на данни от eTracker трябва да се извършва само след съгласие. По избор

isSdEnabled sproof GmbH Определяне чрез eTracker дали за посетителя се измерва дълбочината на превъртане. Незадължително

etallowcookiessproof GmbH Указва, че може да се задават бисквитки на etracker. Ще бъдат изтрити при оттегляне. Незадължително

__clnds sproof GmbH Задава се при резервиране на среща чрез meet.sproof.io. Необходими

__Secure-next-auth.callback.url sproof GmbH Задава се при резервиране на среща чрез meet.sproof.io. Задължително

__Secure-next-auth.csrf-token sproof GmbH Задайте, когато резервирате среща чрез meet.sproof.io. Задължително

gclausproof GmbH За съхраняване и проследяване на конверсиите в Google. Незадължително

Можете да оттеглите даденото ни съгласие за използване на бисквитки по всяко време, без да посочвате причини тук. Въпреки това бихме искали да отбележим, че всички обработки/прехвърляния, извършени до оттеглянето, остават законни.

3.7 Обработка на данни eTracker

Доставчикът на този уебсайт използва услугите на etracker GmbH от Хамбург, Германия (www.etracker.com) , за да анализира данните за използване. По подразбиране не използваме "бисквитки" за уеб анализ. Доколкото използваме бисквитки за анализ и оптимизация, предварително получаваме изричното ви съгласие отделно. Ако случаят е такъв и Вие дадете съгласието си, бисквитките се използват, за да се даде възможност за статистически анализ на обхвата на този уебсайт, измерване на успеха на нашите онлайн маркетингови мерки и тестови процедури, например за тестване и оптимизиране на различни версии на нашето онлайн предлагане или на неговите компоненти. Бисквитките са малки текстови файлове, които се съхраняват от интернет браузъра на крайното устройство на потребителя. бисквитките на etracker не съдържат никаква информация, която позволява идентифицирането на потребителя.

Данните, генерирани от etracker, се обработват и съхраняват от etracker от името на доставчика на този уебсайт изключително в Германия и поради това са предмет на строги германски и европейски закони и стандарти за защита на данните. etracker беше независимо одитиран и сертифициран в това отношение и получи печата за защита на данните на ePrivacyseal .

Обработката на данни се извършва въз основа на правните разпоредби на чл. 6, ал. 1, буква е (легитимен интерес) от германския Регламент за защита на данните (ОРЗД). Нашата грижа по отношение на GDPR (легитимен интерес) е оптимизирането на нашата онлайн оферта и нашето уеб присъствие. Тъй като неприкосновеността на личния живот на нашите посетители е важна за нас, данните, които могат да позволят препратка към отделно лице, като например IP адрес, идентификатори за вход или устройство, се анонимизират или псевдонимизират възможно най-скоро. Не се извършва никаква друга употреба, комбиниране с други данни или предаване на трети страни.

Можете да възразите срещу гореспоменатата обработка на данни по всяко време, като кликнете върху бутона по-долу. Възражението не води до никакви неблагоприятни последици. Допълнителна информация относно защитата на данните в etracker можете да намерите тук .

3.8 Обработка на данни Технология SalesViewer®:

На този уебсайт технологията SalesViewer® на SalesViewer® GmbH се използва за събиране и съхраняване на данни за целите на маркетинга, пазарните проучвания и оптимизацията въз основа на законните интереси на оператора на уебсайта (чл. 6, ал. 1, буква "е" от ОРЗД).

За тази цел се използва код, базиран на javascript, за събиране на данни, свързани с компанията, и съответното използване. Данните, събрани с помощта на тази технология, се криптират с помощта на необратима еднопосочна функция (известна като хеширане). Данните незабавно се псевдонимизират и не се използват за лична идентификация на посетителя на този уебсайт.

Данните, съхранявани като част от Salesviewer, ще бъдат изтрити веднага щом престанат да бъдат необходими за предвидената цел и изтриването им не противоречи на законови задължения за съхранение.

Можете да възразите срещу събирането и съхранението на данни по всяко време с действие за в бъдеще, като кликнете върху тази връзка salesviewer.com/opt-out , за да предотвратите събирането на данни от SalesViewer® в рамките на този уебсайт в бъдеще. Това ще постави бисквитка за отказ от този уебсайт на вашето устройство. Ако изтриете бисквитките си в този браузър, трябва да кликнете отново върху тази връзка.

4. Автоматизирано вземане на решения/профилиране

Не се извършва автоматизирано вземане на решения, включително профилиране.

5. Вашите права като субект на данни

Бихме искали да ви обърнем внимание и на следните права, които ви се полагат като субект на данни:

  • Право на достъп от страна на администратора до личните данни, отнасящи се до Вас, съгласно член 15 от ОРЗД.
  • Право на коригиране съгласно член 16 от ОРЗД
  • Право на изтриване съгласно член 17 от ОРЗД
  • Право на ограничаване на обработката съгласно член 18 от ОРЗД
  • Право на преносимост на данните съгласно член 20 от ОРЗД
  • Право на възражение срещу обработката съгласно член 21 от ОРЗД
  • Право на оттегляне на съгласието съгласно член 7, параграф 3 от ОРЗД.

Освен това имате право да подадете жалба до компетентния надзорен орган (в Австрия - до органа за защита на данните със седалище във Виена). В тази връзка препращаме към уебсайта на австрийския орган за защита на данните, който е достъпен под връзката dsb.gv.at . Въпреки това, можете да се свържете с нас и директно с оплаквания на имейл адреса privacy@sproof.io.

6. Статус

Може да се наложи актуализация на тази политика за поверителност поради техническо развитие и нови правни изисквания. Ние ще ви информираме предварително в това отношение.

Защо sproof sign?Най-високата степен на сигурност и съответствие, съчетани с функционалност "всичко в едно", правят sproof sign най-добрата европейска алтернатива на пазара на платформи за електронен подпис. 100% разработена и хоствана в Европа.
sproof sign е най-високо оцененият доставчик в категорията на електронните подписи на независимата платформа за оценка OMR Reviews за Q3 и Q4 2023, както и за Q1 2024.